Veelgestelde Vragen

Algemeen

Wat is YLA Box?

YLA staat voor Yarn Lover Adventures en de YLA Box is een maandelijks abonnement waarbij je de leukste garens en haakpatronen ontvangt. Ook bevat elke box een aantal goodies passend bij het thema van die maand.

Wat zit er in een YLA Box?

Verrassing!!!! Dat weet je pas wanneer je de box opent…We kunnen je wel vast verklappen dat er elke maand een haakpatroon en voldoende garens en overige materialen in de box zit om het ontwerp van die maand te haken. Daarnaast voegen we nog een aantal extra goodies toe die betrekking hebben op het thema van die maand.

Hoe werken de verschillende abonnementen?

Yarn Lover is een doorlopend abonnement. Je ontvangt elke maand de YLA Box. Het bedrag van je aankoop wordt maandelijks middels automatische incasso afgeschreven van je bankrekening. De box is maandelijks opzegbaar of te pauzeren.

Yarn Passion is een 3 maanden abonnement. Je ontvangt 3 maanden lang de YLA Box. Het bedrag van je aankoop wordt maandelijks middels automatische incasso afgeschreven van je bankrekening. Je kunt de box niet tussentijds opzeggen en na het verstrijken van de 3 maanden stopt je abonnement automatisch.

Yarn Addict is een 6 maanden abonnement. Je ontvangt 6 maanden lang de YLA Box. Het bedrag van je aankoop wordt maandelijks middels automatische incasso afgeschreven van je bankrekening. Je kunt de box niet tussentijds opzeggen en na het verstrijken van de 6 maanden stopt je abonnement automatisch.

Yarn Crush is onze proef/cadeaubox. Je ontvangt de YLA Box éénmalig, het betreft dus geen abonnement.

Kan ik mijn YLA Box abonnement pauzeren?

Het doorlopende Yarn Lover abonnement kun je maandelijks pauzeren of stopzetten. Ga naar ‘mijn account’, klik op ‘Mijn Abonnementen’ en vervolgens op ‘Bekijken’. Klik op ‘Annuleren’ om je abonnement te stoppen. Wil je je abonnement weer activeren? Klik dan op ‘Activeer abonnement’. Let wel op: wanneer je annuleert nadat je laatste betaling is afgeschreven ontvang je nog wel de eerst volgende geplande box. Er wordt dus geen bedrag teruggestort wanneer je de box stopzet of pauzeert. 

Het 3 maanden abonnement Yarn Passion en het 6 maanden abonnement Yarn Addict kun je niet tussentijds pauzeren of stopzetten. Deze beide abonnementen stoppen automatisch wanneer het termijn verstreken is.

Hoe kan ik mijn abonnement pauzeren of opzeggen?

Login bij ‘Mijn Account’ en klik op ‘Mijn Abonnementen’, ga naar ‘Acties’ en klik op ‘Annuleren’. Je abonnement is nu stopgezet. Let op: dit is alleen van toepassing bij het doorlopende Yarn Lover abonnement. Heb je het 3- of 6 maanden abonnement dan kun je niet tussentijds pauzeren en stopt je abonnement automatisch na het verstrijken van de termijn. Je hoeft dan dus zelf niets te ondernemen.

Wat zat er in de vorige YLA Boxen?

Bekijk wat er allemaal al in een YLA Box heeft gezeten op onze Vorige Boxen pagina.

Kan ik het haakpatroon ook los kopen?

Nee, de patronen zijn exclusief ontworpen voor de YLA Box. Je kunt deze niet los verkrijgen.

Kosten

Hoeveel kost een box?

Er zijn verschillende abonnementsvormen. Wanneer je kiest voor het doorlopende abonnement Yarn Lover betaal je maandelijks €29,95 + verzendkosten. Kies je voor het 3-maanden abonnement Yarn Passion dan kost de box €28,95 + verzendkosten. Het 6-maanden abonnement Yarn Addict kost €27,95 + verzendkosten en voor de proef- of kadobox Yarn Crush betaal je eenmalig €31,95 + verzendkosten.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 per opgestuurde box. De verzendkosten naar België bedragen €7,95.

Wanneer wordt er geld afgeschreven van mijn rekening?

Wanneer je je abonneert op de YLA Box worden de kosten voor de eerste box gelijk afgeschreven van je rekening middels een iDEAL of Bancontact betaling. Vanaf dat moment zal elke maand op dezelfde dag als je eerste aanmelding het bedrag middels automatische incasso van je rekening afgeschreven worden. Bijvoorbeeld, je start het YLA Box abonnement op de 10e van de maand, dan zal gedurende de looptijd van je abonnement het bedrag maandelijks rond de 10e van de maand worden afgeschreven. Het kan een paar dagen verschillen i.v.m. de verwerkingstijd bij je bank.

Verzending

Wanneer wordt mijn YLA Box verzonden?

Wij streven er naar om de YLA Box rond de 28e van de maand te verzenden. Valt deze datum in het weekend, dan zal de box de eerst volgende maandag verzonden worden.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Op dit moment verzenden wij alleen binnen Nederland en België. Wil je de box ontvangen en woon je in het buitenland? Neem dan even contact met ons op via info@ylabox.nl en dan bekijken we de mogelijkheden.

Retourneren

Kan ik de YLA Box retourneren?

Ja, de YLA Box kan geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst van de box, mits de producten ongebruikt en in originele verpakking zitten. De kosten voor het retour zenden zijn voor jezelf.